Vojna policija izbacila nezavisne umetnike

Izvor: Danas, 18.Apr.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojna policija izbacila nezavisne umetnike

Tragično je što narodna vojska čuva napuštene zgrade od naroda – poručili su stotinak građana, umetnika, studenata, aktivista, komšija okupljenih na protestu Odbranimo drušveni centar, koji su izašli kako bi negodovali to što je jutros u 6 časova nekoliko desetina vojnih policajaca upalo u Društveni centar NNK, i izbacila zatečene osobe iz prostorija nekadašnjeg samačkog vojnog hotela Dorćol i opkolila zgradu. Članak Vojna policija izbacila nezavisne umetnike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ugao Solunske i Sibinjanin Janka

Izvor: Danas, 19.Apr.2018, 14:45

Vojna policija izbacila je juče u cik zore iz svog napuštenog objekta na Dorćolu grupu aktivista koji su pronašli smisao javnog i privatnog izraza u promociji prava onih koje je država sistemski obespravila. Članak Ugao Solunske i Sibinjanin Janka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.