Voditeljka dnevnika zaprošena uživo u emisiji

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka dnevnika zaprošena uživo u emisiji

Aleksandar Spasovski, reporter makedonske televizije Sitel, odlučio je da na vrlo neobičan način zaprositi svoju devojku Slavicu Arsovu, voditeljku dnevnika. Učinio je to tokom javljanja uživo u program.

Spasovski se javio uživo u program izveštavajući da je put do Niša, gde se igra rukometna utakmica između Švedske i Makedonije, čist i posavetovao je gledaoce, koji će utakmicu pratiti iz fan zone, da se dobro obuku jer je hladno.

Voditeljku je pitao ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << li dodatnih pitanja, a kada je ona odgovorila da nema, on je odlučio njoj da postavi sudbonosno pitanje.

"Imam ja jedno pitanje za tebe, koje je malo neuobičajeno. Dobro je što sediš, jer pretpostavljam da ćeš se iznenaditi. Oboje smo se zaposlili u TV Sitel, naša veza je tu počela i najviše zajedničkog vremena provodimo na poslu. Zato želim pred kamerama i javnosti da te pitam hoćeš li se udati za mene?"

Iznenađena voditeljka počela je da se smeje i bez mnogo razmišljanja odgovorila: "Dobro Aleksandre, da. Moj konačan odgovor je da. Ovo je stvarno bilo iznenađenje."

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.