Voditeljka Parova: Ložim se na jednog vladara iz senke

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka "Parova": Ložim se na jednog vladara iz senke

Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić otkriva da je bacila oko na jednog domaćeg moćnika, sa kojim bi volela ozbiljnu vezu. Atraktivna plavuša, koja je svojom pojavom i britkim jezikom uspela da zaseni mnoge učesnike rijalitija Hepi TV, ističe da je njena simpatija političar, ali nije želela da otkrije koji, piše Informer.

- Nemam dečka, ali ima jedna osoba za koju sam procenila da bih sa njom mogla da gradim nešto što je kvalitetno. Sada sam u periodu kada želim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smirim i napravim nešto ozbiljno što će imati dalekosežne rezultate. Žena bira muškarca koji će nju da izabere. Odabrala sam jednog muškarca koji mi je vrlo simpatičan i koji ima sve muške kvalitete koje ja cenim.

Ko je on?

- On je sa političke scene, ali nije u fokusu, već je ono što ja volim. Ima realnu moć i vlada iz senke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.