Voditelj: Šeron, dođi mi gola u emisiju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj: Šeron, dođi mi gola u emisiju

Glumica Šeron Stoun otkrila je u šouu Džimija Kimela da ju je voditelj zamolio da mu u dođe u istom izdanju u kakvom je osvanula nedavno u jednom časopisu - gola!

- Neverovatno je da neko može izgledati toliko dobro. Da li ikad staneš pred ogledalo i zahvališ Bogu na izgledu, upitao je voditelj Džimi Kimel Šeron Stoun.

Kimel nije prestajao s komplimentima, a glumica je pocrvenela kad je voditelj listao modni časopis, za koji je nedavno pozirala gola.

- Zamolio me je da njemu dođem tako "odevena" sledeći put, smejala se Šeron i otkrila da u poslednje vreme često izlazi na sastanke s muškarcima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.