Izvor: Blic, 09.Avg.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na premijeru "Mračne kule"

Filmovi snimljeni po knjigama Stivena Kinga po pravilu su zagarantovani hitovi u bioskopima. Setimo se samo „Bekstva iz Šošenka”, „Mizeri”, „Isijavanja”... Ništa manje se ne očekuje ni od "Mračne kule", nove ekranizacije u kojoj glavne uloge igraju Idris Elba i Metju Mekonahej.

Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain nalazi se u večitoj bitki sa Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom. Odlučan je da ga spreči u uništenju Mračne kule >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankoj liniji, dobro i zlo će se sukobiti u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland može odbraniti Kulu od Čoveka u crnom.

Režiser Nikolaj Arsel, uspeo je da kombinujući elemente fantastike, horora i vesterna, na brilijantan način prenese na veliko platno najpoznatije književno delo Stivena Kinga i povede vas na neverovatno putovanje kroz dobro i zlo.

Mi vam poklanjamo karte za premijerne projekcije u Beogradu (Cineplexx BIG), Kragujevcu (Cineplexx Kragujevac Plaza) i Nišu (Cineplexx Niš). Pošaljite nam do 13 sati mejl na poklanjamo@ringier.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.