Vodič iz prevrnutog autobusa: Ovo mi je bila prva tura

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodič iz prevrnutog autobusa: Ovo mi je bila prva tura

Jedan od dva turistička vodiča koji su bili u autobusu koji se juče prevrnuo kod Bubanj potoka Nevena Mirković kaže da joj je taj put bio prva tura u životu.

"Za sledeći dan sam imala zakazano drugo putovanje", kaže ona i dodaje da su poslednju pauzu od skoro sat vremena pravili u motelu "Predejane" od 12 do 1 sat posle ponoći.

"Skoro svi su spavali, ali kako sam čula od turista, autoput je bio prazan. Probudila sam se ne zato što sam osetila udarac, već zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što sam čula jauk vozača. Samo zahvaljujući ludoj sreći sam lakše povređena, jer je trebalo da sedim kod vrata, na mestu za vodiče, međutim, iskrcavali smo putnike 10 minuta pre toga pa sam sela iza vozača sa koleginicom", kaže Nevena, vodić agencije "Barcino turs," koja je u nesreći povredila nogu.

Kako kaže, autobus je na svega kilometar od naplatne rampe probio bankinu i sleteo s puta.

Putnici, uglavnom iz Novog Sada i Beograda, kažu da su svi spavali, kada ih je probudilo vrištanje dece.

U udesu je poginula Dragana Pupić Poljanski (35) iz Bačke Palanke, a gotovo svi putnici su lakše ili teže povređeni. Dragana se sa letovanja vraćala sa osmogodišnjom ćerkom i majkom.

Ukupno, više od 80 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru oko 04.10 časova.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.