Vlast pribegla prljavim poslovima

Izvor: Danas, 02.Okt.2012, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast pribegla prljavim poslovima

Predsednička kampanja u Venecueli je u punom zamahu budući da će birači 7. oktobra birati novog šefa države. U središtu kampanje su Enrike Kaprile Radonski, guverner države Miranda, i aktuelni predsednik Ugo Čaves, koji je na vlasti od 1999. Ono što ove izbore čini jedinstvenim, prema našem mišljenju, jeste što se pred Čavesom, koji se takmiči za četvrti uzastopni mandat, nalazi vrlo ozbiljan rival Kapriles, koji je uspeo da ujedini podeljene opozicione političke partije pod svoj kišobran.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čaves: Na birališta pre zore!

Izvor: B92, 03.Okt.2012, 10:44

Karakas -- Predsednik Venecuele Ugo Čaves pozvao je pristalice da rano ujutru glasaju na izborima 7. oktobra, jer su za pobedu potrebni organizacija i logistička podrška...Čaves (58), koji se nada trećem reizboru, i njegov glavni protivkandidat na izborima u nedelju Enrike Kapriles (40) ulaze u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.