Izvor: SandzakPress.net, 18.Apr.2023, 13:43

Vlast ne zna koliko su platili koncert za Dan grada

Iako je iz lokalne samouprave Novog Pazara najavljeno da će povodom Dana grada, 21. aprila, nastupati pevačica Aleksandra Prijović, ostaje nepoznato koliko će taj koncert koštati i ko će ga platiti. Iz Gradske uprave je zvanično u subotu najavljeno da će se koncert održati u petak na gradskom šetalištu, kao “finale” svečanog programa kojim se obeležavaju 562 godine od osnivanja Novog Pazara. Na pitanje radija Sto plus koliko će to koštati, iz Gradske uprave su odgovorili da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << raspolažu “informacijom kolika je ukupna cena koncerta, obzirom da ugovor o istom ne poseduju”. Ostalo je neodgovoreno i pitanje ko je obezbedio sredstva za održavanje koncerta, ukoliko nije plaćen iz gradske kase. Angažovanje Aleksandre Prijović, prema pisanju pojedinih medija, košta od 10.000 do 80.000 evra, koliko je ta popularna pevačica, navodno, uzela za nastup na dočeku 2023. godine. Novi Pazar će Dan grada obeležiti brojnim kulturnim i sportskim manifestacijama. The post Vlast ne zna koliko su platili koncert za Dan grada appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar obeležava Dan grada, ko plaća koncert folk zvezde – tajna

Izvor: Danas, 18.Apr.2023

Brojnim kulturnim i sportskim manifestacijama počelo je obeležavanje 562. godine od osnivanja Novog Pazara, čija "kruna" bi trebalo da bude koncert Aleksandre Prijović na gradskom šetalištu, u petak, 21. aprila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.