Vlasnik turističke agencije poručio: Ja sam uhapšen, 216 putnika ostalo bez aranžmana

Izvor: Press, 18.Jun.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik turističke agencije poručio: "Ja sam uhapšen", 216 putnika ostalo bez aranžmana

"Zbog hapšenja vlasnika i direktora agencije nećemo raditi do daljnjeg. Mole se svi putnici da provere status svog aranžamana u sekciji "partneri" kaže se u informaciji na naslovnoj stranici sajta agencije Forinex Group.
U toku prepodneva, vlasnik Forineksa Boban Đ. je obavestio policiju da nema novca da uplati letovanja, i na vratima svoje poslovnice u ulici Kralja Petra istakao natpis "Ja sam uhapšen". 
Prema prvim saznanjima do kojih su došli novinari, oštećeno je oko 216 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << osoba. Ubrzo vest se pročula gradom pa se ispred poslovnice okupio veliki broj ogorčenih ljudi, koji su nameravali da se i fizički obračunaju s vlasnikom, te je došla i policija.
Turistička agencija Forineks group u čijem sklopu radi i menjačnica, posluje godinama i nikada nije bilo većih zamerki na njen rad.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

PREVARIO NA STOTINE Vlasnik turističke agencije „Forinex“ stavio natpis : „Ja sam uhapšen“

Izvor: Blic, 19.Jun.2013, 14:12

Policija je juče privela B. Đ., vlasnika ovdašnje turističke agencije „Forinex“, zbog sumnje da je nezvanično oštetio više stotina ljudi koji su uplatili letovanje u toj agenciji. Prema poslednjim informacijama, B. Đ. se juče ujutru sam prijavio policiji, a prethodno je na ulaznim vratima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.