Vlasnik lanca hotela donirao 21 milion dolara Donaldu Trampu

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 00:37

Vlasnik lanca hotela donirao 21 milion dolara Donaldu Trampu

Vlasnik lanca hotela ''Budget Suites of America'' Robert Biglou izjavio je danas da je bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu dao 21 miliona dolara.

Milion dolara je dao Trampu kako bi ih upotrebio za svoje pravne troškove i pristao da donira još 20 miliona dolara za potrebe Trampove kampanje za kandidata Republikanske stranke na predstoijećim predsedničkim izborima SAD.

''Dao sam mu milion dolara za pravne troškove pre nekoliko nedelja. Obećao sam da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu dati još 20 miliona dolara'', rekao je on za Rojters i ocenio da je Tramp nepravedno optužen u procesima u kojima mu se sudi, dodajući da su njegove donacije bile motivisane simpatijama koje ima za Trampa.

Biglou je rekao je sa Trampom večerao u ponedeljak u njegovoj rezidenciji Mar-a-Lago na Floridi.

''Razgovarali smo više od dva sata i još nam je ponestalo vremena da o svemu razgovaramo'', rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.