Vlaški bal za rodni kraj

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlaški bal za rodni kraj

Kulturno udruženje meštana Urovice u Beču i Građanski pokret Slatine organizovali su u glavnom gradu Austrije Vlaški bal. Uz orkestar Dukati i specijalne goste sa estrade Natašu Đorđević, Nenada Rajkovića i Oliveru Ćehu, gosti su uživali do jutra.

Bal su organizovali Srđan Franculović, Braca Stojkanjelović, Nebojša Franculović, Goran Bogicić, Miroslav Đorđević, Nenad Greblić, Mile Bordejević, Goran Vakaricić, Mile Dinulović, Dejan Bogdanović, Mija Petrašković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Okupljanje na Vlaškom balu bilo je humanitarnog karaktera jer je sav prihod namenjen za pomoć zavičaju.

Često zavičajna udruženja organizuju okupljanja onih koji žive u Beču i okolini da bi prikupila novac kojim se finansiraju projekti u selima.

- Ovo je prilika za nas iz Urovice i Slatine koji živimo u Beču da se okupimo, družimo na jednom mestu, a ujedno i da pomognemo rodni kraj - ističu organizatori.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.