Vlado Georgiev posetio Grand?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev posetio Grand?

Izgleda da su čuda ipak moguća i da je 2013. godina od starta rezervisana za spajanje nespojivog, pa je shodno tome pop pevač Vlado Georgiev posetio studio "Granda" na Bežanijskoj kosi, piše beogradski Alo.

Da li je na pomolu saradanja sa "omraženim" Grandom: Vlado Georgiev

 

Barba je u četvrtak po podne posetio prostorije grandiozne produkcije i sastao se sa njenim čelnicima. Razlog njegovog odlaska u prostorije Saše Popovića nije poznat, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pretpostavke da je uključen u neki od njihovih projekata.

 

"Vlado je ušao u njihove prostorije u trenutku kada je Žika Jakšić bio unutra, a da li je i Saša sedeo s njima, to ne znam. Verujem da su imali dogovor o realizacije nekog projekta i da su pozvali Georgieva kako bi kao kantautor učestvovao u njihovoj zamisli", priča za dnevni list Alo dobro obavešteni izvor i dodaje da je čudno što je pop pevač ugovorio ovakvu tezgu, s obzirom na to da je protivnik muzike koju plasira direktor "Granda".

 

 

"Javnost je već upoznata s tim da on niti sluša tu muziku, niti je izvodi, tako da je ovaj spoj sam po sebi zanimljiv. Poznato je i da je on zabranjen na „Pinku“, tako da sigurno nije posetio čelne ljude ove produkcije kako bi se pojavio u nekoj od njihovih emisija. No, čuda su očigledno moguća, tako da očekujmo neočekivano - završio je izvor dnevnog lista Alo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zar je moguće: Vlado Georgiev u poseti Grandu?!

Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2013

Izgleda da su čuda ipak moguća i da je 2013. godina od starta rezervisana za spajanje nespojivog, pa je shodno tome pop pevač Vlado Georgiev posetio studio “Granda” na Bežanijskoj kosi, piše beogradski Alo. Barba je u četvrtak po podne posetio prostorije grandiozne produkcije i sastao se sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.