Vlado Georgiev dolazi u Niš

Izvor: Megafon.co, 19.Feb.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev dolazi u Niš

Vlado Georgiev dolazi u Niš da svojim fanovima uz raznovrsni repertoar pun novih i starih pesama, predstavi svoj novi album „Boemski“.
Nastupiće u Domu vojske 15. i 16. marta 2019. od 20 sati.
Vlado Georgiev ukratko “Svoje prve korake u muzičkoj karijeri, Vlado je načinio u svom rodnom gradu Herceg Novom. Ali je pravu popularnost stekao u Beogradu. Njegov debi album “Navika” je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa albuma su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << izdvojili hitovi “Sama bez ljubavi”, “Bolesni od ljubavi”, “Zbogom ljubavi”, “Reci mi da znam”…”, podsećaju organizatori.
Dobio je i nagrade za muziku “Zlatni Melos”, “Oskar popularnosti” i sl. Pored karijere pevača, njegova biografija broji i mnoge muzičke aranžmane. Ali i tesktove namenjene mladim izvođačima zabavne i pop muzike scene.
Ulaznice za nastup Vlade Georgieva mogu se kupiti po ceni od 1.200 i 1.400 dinara na blagajni Doma vojske. I na prodajnim mestima DD Ticketsa i u Clock Travelu.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Dupli "boemski" koncert Vlada Georgieva u martu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2019, 11:58

Poznati pop kantautor Vlado Georgiev održaće dva koncerta u niškom Domu Vojske, 15. i 16. marta od 20 sati, a kako najavljuju organizatori, publika će osim u novim pesmama sa albuma Boemski moći da uživa i u starim hitovima u drugačijem aranžmanu...Georgiev je poslednji put nastupao u Nišu prošlog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.