Vladimir Orlić odgovorio Šutanovcu: On je pravi lider, dika male družine probisveta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Orlić odgovorio Šutanovcu: On je pravi lider, dika male družine probisveta!

Sve je to pokazao u jednoj izjavi

Svojski se potrudio Dragan Šutanovac da dokaže da je s razlogom baš on izabran za direktora žutog kartela DS DOO: među tamo okupljenim uličarima on je najveći, među neznalicama najviše ograničen, među licemerima najočigledniji, a među mračnjacima - najjeziviji. Pravi lider, dika svoje male družine probisveta.

Foto: Srbija Danas

: da je čak i jedan Kena u odnosu na njega genije kada je reč o poznavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakona i istorije, da je u paralelnom kosmosu žutog kartela njihov "rast" BDP od minus 3.1 i dalje bolji za Srbiju od stvarnog rasta, a da su odvratne mračne asocijacije zlokobnog Jankovića na "groblje" samo posledica njegovog druženja sa Šutanovcem i ostatkom žutog kartela.

Za Beograd je potvrdio ono što se dobro zna: da je žuta hunta u njemu, kao što je uvek i bila, okrenuta samo sebi. Sve ostalo u našoj prestonici za njih predstavlja tek moguću zaradu. U njihovim džepovima, a preko grbače građana, u nivou oko 1.5 milijardi evra, koliko su nas već jednom zadužili, pre nego što su ih Beograđani oterali.

"Političara i eksperata" poput Šutanovca, uspešnih jedino u otkrivanju pašnjaka na Vračaru za ličnu upotrebu čija se vrednost meri u milionima evra, izgradnji kvadratnih metara od kojih se običnom čoveku zavrti u glavi i gomilanju stotina hiljada evra na "štednju" nepoznatog porekla - hvala, nagledali smo se dovoljno.

Može do mile volje da priziva nasilje i ulične obračune u Srbiji: za njega i njegovu malobrojnu hordu neće svoj i tuđ život niko da rizikuje. Srbija je, ipak, pametnija od plitkoumnika poput Šuleta i ostalih Kenojčića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.