Vladimir Marjanović tvrdi: Moj Zoran MOLITVAMA skida cimere sa HEROINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2018, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Marjanović tvrdi: Moj Zoran MOLITVAMA skida cimere sa HEROINA

Svekar ubijene pevačice "Granda" još jednom poručio da neko štiti pravog ubicu njegove snaje

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je već osam meseci u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, juče je otvorio dušu i otkrio da njegov sin u zatvoru ima humanu misiju i da pomaže cimerima u ćeliji da se skinu sa droge!

Pročitajte i:

Na Fejsbuk profilu, na kojem stoje ime i prezime i slika Vladimira Marjanovića, juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavila poruka u kojoj su izneti detalji zatvorskog života Zorana Marjanovića. Interesantno je da je u toj poruci dato i objašnjenje njegove medicinske terapije. U poruci na društvenoj mreži, Vladimir Marjanović je objasnio da Zoran već duže vreme ne uzima nikakve lekove, a kamoli one koje koriste osobe zavisne od heroina, kako se spekuliše u javnosti.

- Prema pravoslavlju, droga je satansko seme, koje obuzima dušu i telo. Zoran to zna i veliki je protivnik droge. Trenutno je u ćeliji sa dva zavisnika kojima pomaže da se skinu sa droge pomoću molitve i duhovnog pročišćenja – navodno je napisao stariji Marjanović.

On je naglasio da je Zoran posle porodične tragedije koristio dve vrste lekova zbog, kako je napisao, produženog stresa.

- Sada ne pije nijedan lek, već samo minerale i vitamine – piše u objavi na Fejsbuku.

U pomenutoj poruci Vladimir je još jednom poručio da neko štiti pravog ubicu njegove snaje Jelene:

- Neko neprekidno napada i blati moju porodicu, ni krivu ni dužnu, samo da bi se zaštitile prave ubice i njihovi saučesnici. Snaju su mi ubili, ženu osudili, a sina zatvorili i nastavili da uništavaju čak i decu – piše na profilu iza kojeg navodno stoji svekar ubijene pevačice "Granda".

Na kraju statusa on se zapitao:

- Gde je kraj vašoj obesti i slepilu od moći koju imate? Postoji neko u koga ne verujete, a ko je mnogo moćniji od vas. Već ste pred njegovim sudom, ali ste gluvi i slepi da to vidite – naveo je u poruci.

Međutim, ostalo je nejasno na koga je Vladimir konkretno mislio kad je napisao da štiti Jelenine ubice i uništava negovu porodicu.

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. nakon što je sa suprugom i ćerkom otišla na nasip u Borči da trči. Njeno telo nađeno je sutradan u kanalu na nasipu, a njen suprug je 15. septembra 2017. uhapšen kao osumnjičen za brutalno ubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.