Vladimir Gajić napustio DJB, ostaje njihov zastupnik u RIK

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Gajić napustio DJB, ostaje njihov zastupnik u RIK

Advokat Vladimir Gajić, koji je objavio da je napustio pokret "Dosta je bilo", ostaće zastupnik tog pokreta u Republičkoj izbornoj komisiji, rečeno je agenciji Beta u DJB.

U pokretu je rečeno i da ih je Gajić napustio jer je želeo da DJB podrži kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije.

Gajić je sinoć navodnom na svom Tviter profilu uz vest da će lider DJB Saša Radulović biti kandidat tog pokreta na izborima za predsednika Srbije napisao: "Ja sam zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ove odluke DJB napustio taj pokret".

Gajić je, kada je DJB najavila u novembru prošle godine da će prerasti u stranku, bio predvidjen za člana statutarne komisije i člana programskog saveta DJB.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.