Vlada ukinula prostorni plan za Jadar

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 20.Jan.2022, 20:42

Vlada ukinula prostorni plan za Jadar

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabic saopstila je veceras da je Vlada na danasnjoj sednici ukinula uredbu i prostorni plan podrucja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit, od 13. februara 2020. godine.
PRILOG PPNS: UREDBA O UTVRdjIVANJU PROSTORNOG ...

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen protest "Kreni promeni"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2022

Uprkos tome što je Vlada Srbije na današnjoj sednici ukinula uredbu i prostorni plan za projekat Jadar, pokret "Kreni promeni" održao je ranije najavljeni protest ispred Predsedništva sa ciljem da nastave svoju borbu protiv Rio Tinta...Oni tvrde da ne postoje uslovi za prikupljanje potpisa za pokretanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počeo rani javni uvid u Prostorni plan područja posebne namene brane na Tisi

Izvor: Danas, 21.Jan.2022, 14:10

Rani javni uvid u materijal za izradu Prostornog plana područja posebne namene brane na Tisi počeo je danas i trajaće do 4. februara ove godine, saopšteno je iz Pokrajinskog seretarijta za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PrviPrviNaSkali.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PrviPrviNaSkali.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.