Vlada laže o Čavesovom stanju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vlada laže o Čavesovom stanju"

Opozicioni lider Enrike Kapriles tvrdi da Vlada Venecuele laže o zdravstvenom stanju predsednika Uga Čavesa, i da će istina biti poznata za nekoliko dana.

Misterija oko Uga Čavesa i dalje traje  

Kapriles je to objavio na internetu, pošto je potpredsednik Venecuele Nikolas Maduro (Nicolas Maduro) u četvrtak rekao na televiziji da se Čaves oporavlja od raka posle operacije obavljene 11. decembra prošle godine na Kubi.

 

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još:

* Umro Ugo Čaves?!

Čaves se od tada nije pojavljivao u javnosti, a od 18. februara je u vojnoj bolnici u Karakasu. Maduro je u četvrtak rekao da se Čaves bori za život, i optužio opoziciju da širi glasine o Čavesovom zdravlju da bi destabilizovala zemlju.

 

Čaves koji je prošle jeseni na izborima pobedio Kaprilesa, zbog bolesti nije prisustvovao svojoj inauguracije za novi predsednički mandat. Opozicija smatra da bi Čaves trebalo ili da položi zakletvu, ili da saopšti da nije sposoban da vlada, i zatraži izbore.

 

Od juna 2011, kada je objavljeno da je bolestan, Čaves je četiri puta operisan i lečen hemoterapijom i radioterapijom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija: Vlada laže o Čavezovom zdravlju

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2013

Lider venecuelanske opozicije Enrike Kapriles izjavio je da vlada laže po pitanju zdravstvenog stanja predsednika Uga Čaveza i da će istina biti poznata za nekoliko dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Maduro: Čaves na hemoterapiji, oseća se dobro

Izvor: Press, 02.Mar.2013, 11:02

On je rekao da je Čaves prošle nedelje odlučio da nastavi lečenje u vojnoj bolnici u Karakasu, gde je počeo terapiju.. . Maduro i drugi zvaničnici Venecuele demantovali su tvrdnje da je Čaves na samrti, optužujući opoziciju da širi glasine o Čavesovom zdravlju da bi destabilizovala zemlju.....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.