Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jan.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada i sindikat RS bez dogovora

Višestani pregovori između predstavnika Vlade i Saveza sindikata Republike Srpske okončani su bez dogovora, javlja dopisnik RSE. Predsjednik Vlade RS Aleksandar Đžombić saopštio je da su predstavnici sindikata odbacili vladin prijedlog o tome da se smanjenje plata od 10 posto zadrži do juna, a da se nakon toga zajednički sagleda stanje u budžetu i vidi postoji li osnov za vraćanje plata na nivo iz 2012. godine. Predsjednica Saveza sindikat RS Ranka Mišić izjavila je da je ponuda Vlade za ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sindikat nije prihvatio prijedlog Vlade Srpske

Izvor: Capital.ba, 20.Jan.2013

BANJALUKA,  Predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar DŽombić rekao je da predstavnici granskih sindikata nisu bili zadovoljni ponuđenim rješenjem i da će sa njima večeras upoznati svoje organe nakon čega će ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.