Vlada i dalje na odmoru

Izvor: B92, 11.Avg.2011, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada i dalje na odmoru

Beograd -- Vlade nema ni ove nedelje, a prvi sastanak zakazan je za 18. avgust. Za vreme pauze neće biti ni telefonskih sednica, pišu "Novosti".

Tako su ministri prekršili obećanje da će preskočiti samo jedan četvrtak rezervisan za sastanke i donošenje odluka i produžili odmor.

Kako sada stvari stoje, ministri će se okupiti tek 18. avgusta. Tada ističe 20 dana od kada su ministri na smenu počeli da koriste po nedelju ili dve predaha. Za vreme raspusta održali su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo jednu sednicu početkom avgusta.

Premijer Mirko Cvetković završio je odmor početkom ove nedelje. U sredu je imao sastanak sa guverenerom i ekonomskim delom Vlade:

Šef Odseka Vlade za saradnju sa medijima Milivoje Mihailović kaže za "Novosti" da će se naredne sedmice svi okupiti u Nemanjinoj 11.

Inače, tokom pauze, bez obzira na krizu na Kosovu i Metohiji, nije potegnut ni Vladin omiljeni adut - telefonska sednica. Od kada je rekonstruisan kabinet Mirka Cvetkovića održano je 50 sednica, a polovina ih je bila "preko žice", konstatuju "Novosti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.