Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2022, 11:58

Vlada dala ponudu, nisu ispunjeni zahtevi za cenu goriva i suncokreta

Nedeljko Savić, predsednik udruženja poljoprivrednika Stig iz Požarevca, rekao je posle sastanka sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem da je Vlada izašla sa određenom ponudom poljoprivrednicima i da će se konačna odluka o obustavljanju ili nastavku protesta doneti tek kada iz Nemanjine stigne konačna ponuda o kojoj će biti informisani članovi poljoprivrednih udruženja, prenosi N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poljoprivrednik Adamović, jedan od pregovarača: „Rekli smo premijerki da je Srbija ekonomski tigar, ona se prenerazila“

Izvor: Danas, 11.Avg.2022

Današnji sastanak poljoprivrednika u Vladi Srbije sa tehničkom premijerkom Anom Brnabić i ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem, prošao je u oštrom tonu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.