Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021, 15:20

Vlada: Testovi ispred noćnih klubova nisu validni, samo iz državnih laboratorija

Pozivamo sve građane, a posebno mlade, da ne nasedaju na pozive o testiranju ispred noćnih klubova i restorana, s obzirom na to da ti ”testovi” nisu validni i neće biti priznati prilikom provere kovid sertifikata od strane ovlašćenih lica, navodi se u saopštenju Vlade Srbije u kom se dodaje: Sva testiranja i provere nivoa antitela trenutno se mogu raditi isključivo u državnim laboratorijama, koje su ovlašćene za testiranje i proveru antitela.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada: Za kovid propusnice samo test iz državne laboratorije, testovi ispred klubova nisu validni

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2021

Rezultati testova na koronavirus, koji će se priznavati u okviru kovid propusnica, moraju da budu iz neke od državnih laboratorija, koje su ovlašćene za te vrste testiranja, saopštila je danas Vlada Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.