Vlada Srbije proglasila trodnevnu žalost od petka do nedelje

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 14:25

Vlada Srbije proglasila trodnevnu žalost od petka do nedelje

Vlada Srbije donela je odluku o trodnevnoj žalosti na teritoriji Srbije počev od petka 5. maja do nedelje 7. maja, objavio je ministar prosvete Branko Ružić.On je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije potvrdio da je nastava u školema za posle podne otkazana, a da će od sutra nastava počinjati minutom ćutanja u čast poginulih u školi Vladislav Ribnikar.Ružić je u ime ministarstva prosvete izrazio žaljenje povodom najveće tragedije koja je zadesila Srbiju i obrazovni sistem u novijoj istoriji."Događaj se dogodio jutros oko 8.40 kad je učenik 7. razreda izršio ovaj bestijalni čin prvi put u Srbiji. Prsten obezbeđenja koji je predviđen za škole je postojao i jutros, funkcionisao je i video nadzor i pripadnik obezbeđenja koji je izgubio život, kao i školski policajac koja se nalazila u obilasku", rekao je Ružić.On je dodao da je hitno pozvan tim psihologa za pomoć deci, zaposlenima i roditeljima koje u nčeka kako je naveo, traumatičan period.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Događaj se dogodio jutros oko 8 i 40 kada je učesnik 7.razreda izvešio ovaj bestijalni čin

Izvor: Beta Video, 03.Maj.2023

BEOGRAD - Ministar prosvete Branko Ružić je u ime ministarstva prosvete izrazio žaljenje povodom najveće tragedije koja je zadesila Srbiju i obrazovni sistem u novijoj istoriji. ``Događaj se dogodio jutros oko 8.40 kad je učenik 7. razreda izršio ovaj bestijalni čin prvi put u Srbiji. Prsten...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.