Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023, 15:07

Vlada Srbije objavila spisak ustanova kulture čije prostorije mogu da koriste deca iz OŠ " Vladislav Ribnikar"

Vlada Srbije je objavila spisak ustanova kulture koje mogu da prime decu iz OŠ "Vladislav Ribnikar". Roditelji treba da se izjasne koje ustanove su im prihvatljive, kako bi Ministarstvo prosvete u petak, pripremilo plan aktivnosti za sledeću nedelju za učenike u dostupnim objektima, rečeno je u Vladi Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SPISAK USTANOVA KULTURE KOJE MOGU DA KORISTE UČENICI RIBNIKARA: Roditelji treba da se izjasne

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Maj.2023

Ustanove kulture kojima je osnivač grad Beograd pružiće pomoć i omogućiti nastavu za učenike OŠ „Vladislav Ribnikar“ koji nisu spremni da dođu u prostorije škole u kojoj je učenik Kosta K. ubio osam njihovih drugara i čuvara, a ranio sedmoro, od kojih je jedna devojčica preminula od zadobijenih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.