Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023, 10:50

Sve spremno za polaganje male mature, sutra prvi test iz srpskog jezika

Pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje Milan Pašić rekao je danas da je sve spremno za polaganje male mature koja počinje sutra testom iz srpskog, odnosno maternjeg jezika u 9 časova, kao i da se finalne aktivnosti privode kraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SUTRA 66.970 OSNOVACA POLAŽE MALU MATURU Ministarstvo prosvete objavilo saopštenje o svim detaljima

Izvor: Blic, 20.Jun.2023

U sredu, 21. juna počinje polaganje završnog ispita za osmake, njih 66.970 učenika i polaznika funkcionalnog osnovnog obrazovanja odraslih se prijavilo za junski rok. I ove godine, Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Zavodom za vrednovanje obrazovanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.