Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2022, 18:10

Vlada RS se hvali skokom prihoda, ruku zavlači u džepove privrednika

BANJALUKA - Iznenadno povećanje minimalca u Srpskoj sa 590 na 650 maraka kontradiktoran je potez Vlade Srpske, koja se, s jedne strane, hvali odličnim punjenjem budžeta, a sa druge, umjesto da dodatno rastereti privredu i tako utiče na rast primanja, zavlači ruku u džepove privrednika.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vlada RS se hvali skokom prihoda, ruku zavlači u džepove privrednika

Izvor: Capital.ba, 21.Maj.2022, 08:02

BANJALUKA – Iznenadno povećanje minimalca u Srpskoj sa 590 na 650 maraka kontradiktoran je potez Vlade Srpske, koja se, s jedne strane, hvali odličnim punjenjem budžeta, a sa druge, umjesto da dodatno rastereti privredu i tako utiče na rast primanja, zavlači ruku u džepove privrednika. FOTO:...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.