Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2017, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vjetar nosio kontejnere i čupao stabla, voda blokirala ulice u Zenici

ZENICA - Nevrijeme koje je zahvatilo Zenicu izazvalo je velike probleme u odvijanju saobraćaja, a pričinilo je i materijalnu štetu.

Kiša praćena vjetrom u Zenici je počela padati sinoć oko 21.00 čas, a nevrijeme je vrhunac dostiglo oko 2.00 časa iza ponoći, kada su jaki udari vjetra lomili grane i cijela stabla.

Opalo lišće začepilo je odvode na saobraćajnicama, zbog čega voda nije mogla oticati, pa je u blokadi bilo nekoliko ulica, javljaju federalni mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Jak vjetar nosio je kontejnere, ali i inventar u baštama ugostiteljskih objekata, frižidere ispred trgovina, kao i komade fasada.

Pod udarom vjetra slomilo se jedno drvo i svojom težinom polomilo ogradu crkve u Štrosmajerovoj ulici. Tom prilikom došlo je i do obaranja kablova javne mreže, a na jednom vozilu je pričinjena materijalna šteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.