„Viva Magneta“ – Боја која доминира ове јесени

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2023, 11:53

„Viva Magneta“ – Боја која доминира ове јесени

Јесен ће обележити нијансе „Viva Magneta“, Пантонеове боје године за 2023. годину. Ова боја представља спој јаркорозе и љубичасте нијансе, стварајући пурпуноцрвену нијансу која је освојила свет модног и дизајнерског света. Фото: Envato „Viva Magneta“ („PANTONE“ 18-1750) је боја која вибрира енергично >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и доноси нову димензију снаге и оптимизма. Ова нијанса је храбра и неустрашива, истовремено пулсирајући радошћу и смелошћу. Она позива на експериментисање и изражавање без ограничења, што је идеално за све оне који желе да се истакну и изразе своју оригиналност. „Viva Magneta“ вуче своје корене из природног извора – бубе кошенил. Овај инсект производи изузетно драгоцену, интензивну и изузетно сјајну боју кармина, која се сматра једном од највреднијих у породици природних боја. Црвена нијанса „Viva Magneta“ нас дубоко повезује са природом, преносећи нам снагу и лепоту која у њој лежи.
Одабир „Viva Magneta“ као боје године за 2023. годину дубоко је инспирисан потребом за друштвеним променама и растућом потребом за већом емпатијом и међусобним разумевањем. „Viva Magneta“ симболизује солидарност и подршку, што постаје кључно у временима која су пред нама.
Фото: Envato Ова јединствена боја је изузетно свестрана и може се носити на различите начине. Ако желите да се осећате моћно и самоуверено, носите је као главни одевни комад. Ако желите суптилнији изглед, комбинујте је са бледим сивим, плавим или пастелним нијансама. Такође можете експериментисати са монохроматским изгледом користећи друге нијансе розе боје како бисте створили ефективан контраст.
Поред ове Пантоне је представио још неколико боја које ће бити тренд ове сезоне. Оне се лепо комбинују и допуњују са „Viva Magneta“ бојом у стварању јединствених комбинација. Те боје су: “Golden Lime”, комбинација жуте и зелене која позива на оптимизам, потом нежна и умирујућа “Blue Iris” и “Ultramarine Green”, топла и привлачна нијанса теракоте.
„Viva Magneta“ није превише груба и оштра за тело, већ доноси забаву и славље у ваш стил. Ова боја такође може бити сјајан додатак у свим областима лепоте. Можете је носити на уснама, образима и ноктима, и прилагодити је свом тону и подтону коже.
Фото: Envato Графички дизајнери такође могу искористити „Viva Magneta“ боју да привуку пажњу у дигиталном простору. Ова боја има способност да се истакне и пробуди интересовање, што је посебно корисно у окружењу где су визуелни прикази често бледи и неутрални.
Фото: Envato Када је реч о ентеријеру, дизајнери ентеријера се могу поиграти „Viva Magneta“ бојом како би унели драму у простор. Може се користити као боја зидова, намештаја или декоративних елемената. Такође, можете додати неколико акцената ове боје у неутралном окружењу како бисте унели дозу енергије и топлине.
7 proverenih načina da svoje kupatilo pretvorite u oazu mira i relaksacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Viva Magneta“ – Боја која доминира ове јесени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.