Vitni Hjuston nakon ćerke i sebe prijavila na odvikavanje

Izvor: Blic, 10.Maj.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitni Hjuston nakon ćerke i sebe prijavila na odvikavanje

Nakon što je nedavno svoju osamnaestogodišnju ćerku Bobi poslala na odvikavanje od droge, pevačica Vitni Hjuston je odlučila da se i sama prijavi na lečenje.

Zavisnost od droge, koja je pratila Vitni Hjuston sve do pre dve godine, kada je zbog velikog povratka na scenu nakratko uspela da je se oslobodi, sada je ponovo primorala pevačicu da se prijavi na lečenje od ovog poroka.

Ona je pre deset dana započela tretman koji joj dozvoljava da napušta kliniku i izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u javnost, ali samo sa specijalnim monitorom koji ne sme da skida sa sebe.

Želja za konačnim izlečenjem verovatno je povezana sa snimanjem novog filma, u kome bi Vitni, ako uspe da se dovede u red, uskoro mogla da dobije ulogu.

Reč je o nastavku filmskog ostvarenja ,,Waiting to exhale’’ iz 1995. godine, u kome je poznata pevačica takođe činila deo postave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vitni Hjuston ulazi u poslednju fazu odvikavanja od droge i alkohola

Izvor: Poznati.info, 10.Maj.2011

Popularna pevačica (i glumica) Vitni Hjuston je pre desetak dana otišla u bolnicu za odvikavanje od zavisnosti od droge i alkohola.. 'Vitni Hjuston je trenutno u poslednjoj etapi programa odvikavanja od zavisnosti od droge i alkohola', izjavio je portparol Hjustonove časopisu Pipl. 'Vitni je dobrovoljno...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.