Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2021, 22:03

Višković: Najbolji koeficijent raspodjele PDV-a do sada

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je večeras da će Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje BiH zasjedati narednih dana kako bi bili doneseni koeficijenti raspodjele prihoda od indirektnih poreza, a za Srpsku će iznositi 34,6 odsto i biće najveći do sada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Najveći koeficijent do sada" Višković o novoj raspodeli prihoda od indirektnih poreza

Izvor: Blic, 24.Jun.2021

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da će Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje BiH zasedati narednih dana kako bi bili doneseni koeficijenti raspodele prihoda od indirektnih poreza, a za Srpsku će iznositi 34,6 odsto i biće najveći do sada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.