Viši sud u Beogradu odlučio: Šaranovićevoj ženi i pomoćniku određen pritvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viši sud u Beogradu odlučio: Šaranovićevoj ženi i pomoćniku određen pritvor

Njen suprug, Vladimir, osumnjičen je za ubistvo advokata na Vračaru 2015. godine

Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana Nataši Šaranović, supruzi osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca na Vračaru 2015, kao i prema N.M. osumnjičenom da mu je pomogao posle izvršenja krivičnog dela.

Pročitajte i:

Oboje su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali krivicu, ona da ima veze sa marihuanom koja je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stanu u kojem je boravila na Kanarevom Brdu, a N.M. da je pomogao Šaranoviću u skrivanju.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenoj odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Prema N.M. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, dodala je Stanković.

Ona je ukazala da na ovo rešenje sudije osumnjičeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbu krivičnom vanpretreanom veću suda u roku od tri dana od prijema rešenja.

Šaranovićevoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a N.M. se sumnjiči da je Šaranoviću pomogao posle izvršenja krivičnog dela.

Oboje su uhapšeni u akciji policije koja je sprovedena u utorak veče na Kanarevom brdu u okviru potrage za Šaranovićem.

Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu 1. decembra 2015. godine izrešetao advokata Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju na Vračaru, a inače je bio branilac njegovog rođaka Slobodana Šaranovića koji je zimus ubijen u Budvi.

Tri nedelje nakon oružanog napada, advokat je podlegao povredama u Urgentnom centru.

Policija je juče saopštila da je Šaranovićeva supruga uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu pronašla oko pola kilograma marihuane.

Najavila je da nastavlja intenzivnu potragu za Vladimirom Šaranovićem i pozvala je sve građane da ukoliko imaju neka saznanja o njemu jave Policijskoj upravi za grad Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.