Viši sud: Optužnica protiv grupe Belivuka propisno sastavljena, poslata na odgovor okrivljenima

Izvor: Beta, 02.Avg.2021, 14:05

Viši sud: Optužnica protiv grupe Belivuka propisno sastavljena, poslata na odgovor okrivljenima

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu utvrdilo je danas da je optužnica protiv Veljka Belivuka i drugih lica, koji se terete za najteža krivična dela, propisno sastavljena i poslalo je na odgovor okrivljenima i braniocima, koji imaju pravo da to učine u roku od 8 dana.Kako je Viši sud naveo, ovo veće je ispitivalo formalnu ispravnost optužnice.Na optužnici je pet ubistava, otmice, silovanje, trgovina drogom i nedozvoljeno držanje oružja.Belikuvu, Marku Miljkoviću i drugima danas je produžen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nema pojašnjenja kontradiktornih izjava – ima li FBI ulogu u hapšenju Belivuka

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2021

Kiminalnoj grupi Veljka Belivuka, optuženoj za najteža krivična dela, pritvor je produžen za još 30 dana. Međutim i danas nema pojašnjenja o kontradiktornim izjavama, najpre ministra odbrane Nebojše Stefanovića da je za rasvetljavanje zločina Belivukove grupe zaslužan američki FBI, i kasnijeg...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.