Više vozila na putevima ka izletištima

Izvor: RTS, 01.Maj.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više vozila na putevima ka izletištima

Očekuje se povećan broj vozila na putevima ka izletištima, vikend naseljima i turističkim mestima zbog prvomajskih praznika. U Srbiji su kolovozi suvi i vidljivost dobra.

Zbog prvomajskih praznika očekuje se povećan broj vozila na putevima ka izletištima, vikend naseljima i turističkim mestima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U Srbiji su danas suvi kolovozi i vidljivost je dobra.

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Izvode se radovi na izgradnji servisne saobraćajnice u smeru ka Beogradu na auto-putu E-75, između temerinske i zrenjaninske petlje.

Do 4. maja se izvode radovi na delu obilaznice oko Beograda, u zoni petlje Dobanovci, gde će se naizmenično zauzimati leve saobraćajne trake u oba smera.

U toku je rehabilitacija starog mosta preko Dunava kod Beške na auto-putu E-75 Beograd - Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz neophodno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije i ograničenje brzine.

Zbog aktiviranog klizišta, na delu državnog puta I reda, deonica Prijepolje - Brodarevo u mestu Gračanica, saobraćaj se obavlja usporeno prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog praznika gužva na putevima

Izvor: B92, 01.Maj.2013

Beograd -- Zbog prvomajskih praznika očekuje se povećan broj vozila na putevima ka izletištima,vikend naseljima i turističkim mestima. Policija najavila pojačanu kontrolu...Auto-moto savez Srbije je saopštio da na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta...Zbog prvomajskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.