Više tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Bastaća zbog optužbi njegovog kuma za prebijanje i mučenje

Izvor: Press, 01.Nov.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Bastaća zbog optužbi njegovog kuma za prebijanje i mučenje

Više tuzilaštvo u Beogradu pokrenulo je pretkrivični postupak protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća.
foto:blic
Kako je potvrdila Irena Bjeloš, portparol tužilaštva, VJT je poslalo nalog policiji da prikupi potrebna obaveštenja i proveri navode koje je izneo Lazar Lešnjak, Bastaćev venčani kum.
Lešnjak je juče optužio Bastaća, svog venčanog kuma i doskorašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saradnika, za mučenje i fizičko prebijanje.

Foto: GO Stari grad / Promo
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać
Prema njegovim rečima, Bastać je uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu. On je rekao i da je Bastaću novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je navodno preživeo pakao, prenosi N1.
 
Bastać ga je, prema njegovim trvdnjama, vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio i davio. Prema tim optužbama, "sve je to trajalo čitavu noć, čitavih devet sati".
Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać demantovao je optužbe koje je na njegov račun izneo njegov kum Lazar Lešnjak, koji ga je optužio za fizičko maltretiranje, mučenje i prebijanje.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo proverava tvrdnje Lazara Lešnjaka

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet i vrši provere u vezi sa tvrdnjama koje je protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća izneo Lazar Lešnjak, potvrdila je danas FoNetu portparolka tužilaštva Irena Bjeloš. Članak Tužilaštvo proverava tvrdnje Lazara Lešnjaka se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.