Više sreće drugi put?

Izvor: Mondo, 17.Nov.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više sreće drugi put?

Prikazana nova priča rediteljke Anđeline Džoli - "Unbroken"

Foto: Splash News/INFphoto.com

 Priča o životu američkog sportiste koji je tokom Drugog svetskog rata bio zatvorenik, premijerno je prikazan u Sidneju.

Rediteljki Anđelini Džoli su se na premijeri filma "Unbroken" pridružili suprug Bred Pit i glumac Džek O Konel koji u filmu igra glavnog junaka.

Ovo je drugi film koji je Anđelina Džoli režirala, a zasnovan je na bestseleru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lore Hilenbrand, priči o olimpijskom sprinteru Luisu Zamperiniju koji je 47 dana proveo u čamcu za spasavanje pošto je njegov avion oboren iznad Pacifika i još dve godine kao japanski ratni zarobljenik.

Njen prvi film "U zemlji krvi i meda" o ratu u Bosni izašao je 2011. godine i nije naišao na najbolje kritike, pogotovo domaće javnosti, zbog čega je rediteljka morala nekoliko puta da daje izjave da film nije "antisrpski".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.