Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2024, 17:17

Više od 240 vina iz Srbije, S. Makedonije i Albanije na sajmu Vinitaly u Veroni

Posetioci sajma Vinitaly u Veroni kao i profesionalci, mogu da probaju više od 240 vina iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a prvi put ove godine na ovom prestižnom sajmu, zastupljeni su i naši proizvođači rakija i gastronomski specijaliteti, izjavio je direktor marketinga i edukacije Privredne komore Srbije (PKS) Marko Obradović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PKS: Više od 240 vina iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije na sajmu ‘Vinitaly’ u Veroni

Izvor: Danas, 14.Apr.2024

Više od 240 vina iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije predstavljeno je u okviru štanda "Wine vision by Open Balkan" na ovogodišnjem sajmu "Vinitaly" u Veroni, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.