Više od 15 osoba povređeno u nevremenu u Mostaru

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 15 osoba povređeno u nevremenu u Mostaru

Sarajevo -- Više od 15 osoba povređeno je u nevremenu u Mostaru, gde je jak olujni vetar, koji je duvao brzinom između 80 i 100 kilometara na sat.

Vetar je nosio krovove i fasade, lomio i čupao stabla i prevrtao šlepere.

Federalna uprava civilne zaštite saopštila je da je olujni vetar pričinio veliku materijalnu štetu, prenosi regionalna televizija N1.

Kako je saopšteno, na nekoliko lokacija u Mostaru olujni vetar je polomio i rušio stabla i blokirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćajnice, čupao i lomio fasade sa zgrada, nosio krovove, prevrtao šlepere, rušio električne stubove, pri čemu su pojedini delovi grada u više navrata ostajali bez struje.

Posledice nevremena vidljive su u svim delovima grada.

Od više od 15 osoba koliko ih je zatražilo lekarsku pomoć, nekoliko je zadržano na daljem lečenju, uglavnom zbog povreda nastalih kao posledica padova i udaraca predmetima koji su nošeni vetrom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.