Više od 15.000 potpisa za plato Milana Mladenovića

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 15.000 potpisa za plato Milana Mladenovića

Potpis na peticiju kojom se traži da se plato ispred Doma omladine nazove po rok muzičaru Milanu Mladenoviću stavilo je više od 15.000 građana, navode incijatori akcije. Sutra poslednji dan za prikupljenje potpisa ispred Doma omladine

Prikupljanje potpisa počelo je 2. aprila ispred Doma omladine, a organizovana je na inicijativu Kancelarije za mlade, koja podržava ideju da centralna gradska lokacija, plato ispred Doma omladine, dobije ime frontmena čuvene grupe Ekatarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Velika, koja je svojom muzikom postala simbol urbanog, otvorenog, kosmopolitskog Beograda.

U znak podrške ovoj inicijativi, pokrenuta je i stranica na društvenoj mreži Fejsbuk sa više od 11.000 članova.

Inicijativu podržavaju i brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, koji će i sami potpisati peticiju sutra u 13 sati ispred Doma omladine, što će i označiti kraj prikupljanja potpisa.

U slučaju kiše, potpisivanje će se obavljati u Domu omladine.

Povezane vesti: Peticija za plato Milana Mladenovića Udruženje rok muzičara podržalo inicijativu za plato Milana Mladenovića

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.