Izvor: Piplmetar.rs, 10.Maj.2023, 23:30

Više nije mogla da izdrži: Trudna Anastasija napustila Sevilju FOTO

Anastasija napustila Sevilju, razlog je poseban
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj s nestrpljenjem iščekuju rođenje svoje ćerke. Vreme provode u Sevilji, gde je fudbaler posvećen poslovnim obavezama, dok pevačica uživa u njihovoj raskošnoj vili.
Pročitajte Trudna Anastasija nema od bola – Poslala snažnu poruku posle koje će se svi zamisliti FOTO  Instagram

Govorilo se da pevačica ne može da napusti Španiju kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mogla da dobije špansko državljanstvo, no, ona je to ipak učinila. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila video snimak na kome se vidi da je Anastasija napustila Sevilju. Ražnatovićeva je trenutno u Italiji, u Torinu, gde uživa u odmoru.
Pročitajte Anastasija priznala da se oseća kao beskućnik – Evo kakav tretman dobija od svekrve Olivere  https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2023/05/337052401_161947779887811_3648850134657095514_n.mp4
No, nije poznato da li je dobila papire ili je pravilo za dobijanje španskog državljanstva ipak nešto drugačije nego što se mislilo, te da je dozvoljeno da se napusti Španija, ali ne i Evropska Unija.
Pročitajte Prvi intervju Nemanje Gudelja – Otkrio sve o Anastasijinoj trudnoći, bebinom imenu, pevačicinom odnosu sa njegovom porodicom ATA images

U slučaju da je Anastasija dobila špansko državljanstvo nema sumnje da ćemo je već za nekoliko dana videti u Srbiji, jer jedva čeka da vidi malenog Krstana.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) UŽIVA U SLATKIŠIMA I ROMANTIČNOJ NOĆI Trudna Anastsija Ražnatović pokazala kako se provodi u Torinu

Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 13:31

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović nedavno je podelila lepe vesti, da ona i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj čekaju devojčicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.