Vimbldon: Mareju čestitke iz cele Britanije!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Mareju čestitke iz cele Britanije!

Većina premijerligaških timova, kao i veliki broj britanskih sportista čestitalo je danas Endiju Mareju osvajanje titule na Vimbldonu.

Odmah nakon završetka finala u kojem je Marej pobedio srpskog tenisera Novaka Đokovića sa 3:0, na tviteru su počele da se ređaju čestitke jedna za drugom.

"Kakav neverovatan dan. Veoma sam ponosan na svog brata. Kakav šampion", napisao je na svom tviter profilu brat Endija Mareja, Džejmi Marej.

Velika Britanija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 77 godina čekala da ime domaćeg tenisera bude ispisano na trofeju najprestižnijeg turnira na svetu. Poslednji domaći teniser koji je osvojio Vimbldon bio je Fred Peri 1936. godine, pa zato i ne čudi velika euforija koja je vladala u Londonu tokom meča, a naročito posle poslednjeg odigranog poena i

pobede Endija Mareja.

"Čestitamo Endiju Mareju, šampionu Vimbldona", piše na tviter profilu fudbalskog kluba Arsenal.

"Čestitke Endiju Mareju. Fantastičan uspeh danas", piše u čestitki Liverpula.

Čestitka je stigla, između ostalog, i od britanskog boksera Dejvida Heja, fudbalera Arsenala Džeka Vilšira, zatim bivšeg igrača Liverpula i Mančester junajteda Majkla Ovena, kao i od nekadašnjeg trenera Liverpula Kenija Dalgliša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euforija na Ostrvu, čestitke Mareju sa svih strana...

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2013

Većina premijerligaških timova, kao i veliki broj britanskih sportista čestitalo je Endiju Mareju osvajanje titule na Vimbldonu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.