Viki: Ne zanima me mišljenje kvazi modnih kritičara!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2013, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki: Ne zanima me mišljenje kvazi modnih kritičara!

Viki je rekla da je njoj najvažnije šta joj kaže publike, a što se tiče stajlinga, ona prima kritike samo od stručnih ljudi, a ne od nekih koji su modni kritičari samo da bi imali neko zanimanje

Folk pevačica Viki Miljković izjavila je da je često bila na meti nekih kritičara za svoj stajling, ali da u takvim situacijama joj nije važno šta se kaže, nego ko kaže.

"Dešavalo se u više navrata da su neki, nazovi modni kritičari, koji ne znam koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su zaista modni kritičari, koji nemaju šta da rade pa ajde da im to bude nazovi zanimanje, uzmu neku javnu ličnosti i krenu po njoj da pletu samo da bi dobili prostor u medijima", izjavila je Viki u emisiji "Tačno u podne" i dodala da su to ličnosti koji se preko drugih imena i pljuvanja drugih trude da dospeju u javnost.

Viki je rekla da je njoj najvažnije šta joj kaže publike, a što se tiče stajlinga, ona prima kritike samo od stručnih ljudi, a ne od nekih koji su modni kritičari samo da bi imali neko zanimanje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.