Viki Miljković gradi kuću samohranoj majci 4 devojčice

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki Miljković gradi kuću samohranoj majci 4 devojčice

Skupština opštine Novi Pazar, na inicijativu folk pevačice Viki Miljković, dodelila je plac od 2,5 ari u tom gradu unesrećenoj porodici Dunjić, koja živi u zabačenom zaseoku Banovica na Pešteru. Slađana i njene četiri ćerkice ostale su same pošto je Miodrag, glava porodice, tragično nastradao krajem novembra.

"Deco, preselićemo se blizu škole", kroz suze je ponavljala majka četiri devojčice: "Presrećna sam. Iz firme mog pokojnog supruga obećali su mi i zaposlenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kad se preselimo bliže gradu kako bih mogla lakše da dolazim na posao, a deca u školu. Kad padne sneg, ovde nema pomeranja. Nemoguće je kolima proći do nas".

Muke njene porodice prvi je otkrio poznati novopazarski humanista Hido Muratović, a na tužnu priču odreagovala je Viki Miljković, koja ih redovno snabdeva svim potrebnim namirnicama. Intenzivirala je saradnju s ljudima iz stranke Rasima Ljajića, koja je na vlasti u Novom Pazaru, kako bi se Dunjićima obezbedio plac na kojem će im ona podići kuću.

"Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović bio je više nego predusretljiv i kao i mnogo puta do sada pomogao je siromašnima. Zahvaljujem i svim članovima Skupštine koji su glasali da se ovaj plac dodeli Dunjićima. Čim se završi papirološka procedura, započećemo gradnju njihovog novog doma i tako ćemo obezbediti bolju budućnost i šansu za uspešniji život četiri preslatke devojčice", rekla je Viki.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Viki Miljković gradi kuću samohranoj majci 4 devojčice

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Skupština opštine Novi Pazar, na inicijativu folk pevačice Viki Miljković, dodelila je plac od 2,5 ari u tom gradu unesrećenoj porodici Dunjić, koja živi u zabačenom zaseoku Banovica na Pešteru. Slađana i njene četiri ćerkice ostale su same pošto je Miodrag, glava porodice, tragično nastradao...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.