Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 06:17

Vikend u znaku oblačnog i hladnog vremena

Vikend nam donosi oblačno i hladno vreme. Naoblačenje iz Sredozemlja već je prekrilo jug Srbije, a tokom dana proširiće se na celu zemlju.
U nižim predelima padaće kiša, na planinama sneg.
Ujutro od nule do tri, tokom dana od pet stepeni na jugu do 13 na severu zemlje.
U Beogradu se kiša očekuje po podne. Temperatura do 10 stepeni.
Oblačno i sveže vreme nastaviće se i u nedelju. Na planinama će biti snega. Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TMURAN VIKEND PRED NAMA: Čekaju nas pljuskovi i niske temperature, poznato kada se vraća lepo vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021

Minimalna temperatura biće od -2°C u Vojvodini do 4°C na jugu Srbije i u Beogradu, a maksimalna od 7°C u Užicu i Kosovskoj Mitrovici do 13°C na severu Srbije...U subotu ujutru je moguć slab mraz po Vojvodini. Na jugu Srbije oblačno sa kišom, a ovo naoblačenje se premešta ka severu i sredinom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vremenska prognoza - 18. april

Izvor: RTS, 17.Apr.2021

I drugog dana vikenda padaće kiša, na planinama sneg. Krajem dana kratkotrajni prestanak padavina. I dalje je veći deo srednje Evrope i Balkana pod uticajem hladnog vazduha. U Srbiji jutarnja temepratrua od 2 do 6 stepeni, najviša dnevna od 6 do 12. U Beogradu sutra jesenja kiša i najviša...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.