Vikam i Pulis najbolji u Premijer ligi u aprilu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikam i Pulis najbolji u Premijer ligi u aprilu

Fudbaler Sanderlenda Konor Vikam proglašen je za najboljeg fudbalera Premijer lige u aprilu, dok je za najboljeg trenera izabran Toni Pulis iz Kristal Palasa.

Konor Vikam  

Napadač Sanderlenda je u aprilu postigao pet golova i pomogao svom timu da se izvuče iz zone ispadanja. Između ostalog, 21-godišnji Vikam dao je dva gola Mančester sitiju (2:2) i jedan Čelziju (2:1).

 

Dva kola pre kraja Sanderlend nije u zoni ispadanja, zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 17. mesto na tabeli sa 32 boda, ali ima samo bod, odnosno dva više od ekipa koje su u opasnoj zoni.

Toni Pulis je predvodio Kristal Palas do četiri pobede u pet ligaških utakmica u aprilu, pa se ekipa iz opasne zone popela na 11. mesto na tabeli. On je u novembru preuzeo klub od Jana Haloveja, kada je Kristal Palas bio među poslednje dve ekipe na tabeli.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanderlend pokorio i Old Traford

Izvor: B92, 03.Maj.2014, 18:54

Fudbaleri Sanderlenda nastavili su sa fantastičnim izdanjima pobedivši Mančester junajted na Old Trafordu sa 1:0 u 37. kolu Premijer lige...Ekipa Gusa Pojeta je tako napravila još jedan veliki korak ka opstanku u ligi, pošto sada ima tri boda više od Noriča koji je u opasnoj zoni...Jedini gol...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.