Vigan u probranom društvu: Barselona, Čelzi i Bajern jedini dobili Siti na Etihadu!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vigan u probranom društvu: Barselona, Čelzi i Bajern jedini dobili Siti na Etihadu!

"Veliku zaslugu za ovaj trijumf ima Roberto Martinez, čiju sam taktiku proučio do najsitnijih detalja", rekao je Uve Rosler, menadžer engleskog drugoligaša.

Uve Rosler  

Posle još jednog neuspeha fudbalera Mančester Sitija u najjastarijem fudbalskom takmičenju na svetu, ostrvski mediji su počeli da zbijaju šale na račun Građana u kojim tvrde da je Siti postao redovna mušterija Vigana! Šalu na stranu, fudbaleri engleskog drugoligaša uspeli su još >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jednom da izrežiraju šokantni trijumf u FA kupu. Prošle sezone u borbi za pehar, a ove već u četvrtfinalu.

I možda su Latiksi stvarno postali noćna mora za prebogati tim iz Mančestera, ali ove sezone retko ko je mogao da se pohvali da je uzdignute glave napustio Etihad. Baš naprotiv, mnogi su bili izrešetani četiri, šest, pa čak i sedam puta... Kardif, Totenhem, Arsenal i Norič znaju... Ipak, Vigan se ove sezone nalazi u probranom društvu oni koji su preskupi tim Sitija bacali na kolena. Ali, kada pogledate ostala imena, onda su Latiksi tu potpuni hit. Čelzi, Bajern i Barselona su tri preostala tima koja znaju recept za uspeh.

A, menadžer ekipe iz Čempionšipa, Uve Rosler, rekao je posle meča da veliku zaslugu za trijumf rezultatom 2:1 ima i bivši trener, Roberto Martinez, koji je Sitiju uzeo pehar iz ruku minule sezone.

"Njegovu sam taktiku proučio do najsitnijih detalja i moram vam reći imao je jako hrabar plan, koji je na kraju ispunio. Gledao sam utakmicu iz prošle sezone uživo, ali i nekoliko puta na snimku. Vigan je tada u nekoliko navrata imao periode igre čistog savršenstva. Mi smo uspeli da iskopiramo te neke bitne stavke, ali smo se trudili da unesemo neku novu notu. Igrali smo vrlo jak presing i kontre koje su donele rezultat", rekao je Rosler.

Nemački stručnjak nije mogao da sakrije oduševljenje posle velikog uspeha.

"Ovo je najveći uspeh u mojoj menadžerskoj karijeri. Ovo je neverovatno. Prošle godine smo osvojili trofej, a ove se nisam nadao da možemo da dođemo do polufinala. Igrači zaslužuju čestitke i veliki kredit zbog onoga što su uradili. Vigan je od prošle sezone na fudbalskoj mapi sveta. Iskreno, san svakog mladog menadžera je da se bori za trofeje, a mi želimo da to bude baš protiv Arsenala", zaključio je Rosler.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vigan u probranom društvu: Barselona, Čelzi i Bajern jedini dobili Siti na Etihadu!

Izvor: Dzungla.org, 10.Mar.2014

„Veliku zaslugu za ovaj trijumf ima Roberto Martinez, čiju sam taktiku proučio do najsitnijih detalja“, rekao je Uve Rosler, menadžer engleskog drugoligaša.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.