Vidovite babe, gatare, vračare na društvenim mrežama nude INSTANT rešenje za sve životne probleme! A treba vam samo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 10:02

Vidovite babe, gatare, vračare na društvenim mrežama nude INSTANT rešenje za sve životne probleme! A treba vam samo OVO!

Šarlatana i prevaranata sve više
Šarlatani koji obećavaju izlečenje, vraćanje partnera, uspeh u karijeri, ostavljaju oglase putem društvenih mreža, i tako postaju "lovci" na lakoverne ljude, koji su uveliko u problemu.
Tako je, primera radi, jedna gospođa za samo 100 evra obećala da će pokušati da reši problem tako što će "skinuti magiju".
Videvši jedan takav oglas, kontaktirali smo izvesnu vračaru da nam kaže, kako se rešavaju ljubavni problemi? Kao primer, uzeli smo prevaru. Kada smo stupili u kontakt javila se žena koja nam je objasnila detaljno šta treba da uradimo. Zapitali smo se kako je moguće da usluge vrši preko telefona, međutim, za sve postoji način, te...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.