Vidić nakon poraza Srbije: Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Jun.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić nakon poraza Srbije: "Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri"

Igrač reprezentacije Srbije Nemanja Vidić, koja je poražena u odlučujućoj utakmici Svjetskog prvenstva, kaže da je sat vremena sve funkcionisalo, a da se zatim u igrače uvukla nervoza.
"Dobro je funkcionisalo sve do 60. minute, a poslije smo igrali dugim loptama, što je Australiji odgovaralo. Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri. Pad koncentracije nas je koštao pobjede", ocijenio je fudbaler Manchester Uniteda.

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << iskren, jer je Srbija morala da postigne gol, prenose srbijanski mediji.

"Kada ne iskoristite toliko šansi, nema nade za plasman u drugu fazu. Vjerovali smo da ćemo dati gol, posljednjih deset minuta se igralo spuštenog garda. Ne vrijedi komentarisati penal, bio je, ali nema sada razloga da se priča o tome. Odigrali smo najbolju utakmicu ne samo na Svjetskom prvenstvu, već i u proteklih par godina, ali to nismo pretvorili u prolaz u osminu finala", dodao je srbijanski kapiten.
 
Izvor:Cafe.ba

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.