Video sam je u tom stanju, lekarima je tražila JEDNO: Deina stolica PRAZNA, a Sarapa pretužan, sam vodi emisiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Video sam je u tom stanju, lekarima je tražila JEDNO": Deina stolica PRAZNA, a Sarapa pretužan, sam vodi emisiju

U emisiji "Novo jutro" Deina stolica je prazna. Predrag Sarapa emisiju vodi sam. Sa tugom u glasu i neizrecivim bolom jedva je govorio o saobraćajnom udesu u kojoj je teško povređena njegova koleginica, a koju je video na mestu nesreće.

Kad je došao pred zgradu Pinka, Sarapi su kolege rekle da se dogodilo neko "čukanje". Kako kaže voditelj, krenuo je sa kolegama i koleginicom Mašom da vidi šta se desilo. Kad je saznao nije mogao da izdrži bol i tugu.

- Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da priznam, da kad sam je video kako leži u tom stanju i kad je rekla lekarima Hitne pomoći "dajte mi nešto protiv bolova", nisam izdržao. Koleginica Maša me je vratila nazad - ispričao je Sarapa u emisiji "Novo jutro" jedva završavajući rečenice sa glasom koji je podrhtavao.

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 17, 2019 at 7:39am PST

Subota jutro 😊 Radno 😎 #nofilter #subota #novojutro #posao #pink #rtvpink #makeup @tasha_pro_make_up #hair @majaopacicexkrestalica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 12, 2019 at 1:17am PST

❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Dec 3, 2018 at 5:36am PST

Ovo sve zajedno je haljina verovali ili ne! Zato volim @salsa_butik 💜#haljine #butik #butiksalsa #najboljisu

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Oct 9, 2018 at 5:23am PDT

Ljubav neizmerna!!! Idemo Zvezdoooooo ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #czv #redstar #crvenazvezda #championsleague #ligasampiona

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Sep 18, 2018 at 10:58am PDT

Voditelj je ispričao da su mu lekari rekli da Deu Đurđević voze na VMA.

- Rekli su mi da zovem koga znam. Zaista ne znam koga sam sve zvao. Bilo je to stresno jutro, a nadam se da će sad da bude sve bolje i bolje. Idemo ka brzom oporavku - istakao je voditelj.

Da podsetimo, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" na uglu Ulice Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića došlo je do sudara tri automobila i dva autobusa. U njemu su povređene tri osobe među kojima je i voditeljka Dea Đurđević.

Dea se sudarila sa drugim automobilom. Kad je izašla iz njega kako bi se dogovorili šta da rade, na nju je naleteo autobus dok je bila na trotoaru i otkinuo joj ruku.

- Radilo se o potpuno iščupanoj ruci, od lakta prema ramenu... Pored toga što je bila iščupana, ruka je bila i opečena. Ipak, uspeli smo da je sačuvamo i prišijemo vrlo uspešno - ovako je akademik prof.dr Marko Bumbaširević, čuveni mirkohirurg, opisao kako je protekla operacija voditeljke Dee Đurđević.

Pošto se probudila posle teške operacije prve reči koje je izgovorila voditeljka bile su:

- Hvala bogu što sam živa!

Sve vreme uz nju su na VMA njena majka Nena i dečko, novinar Mladen Mijatović.

- Hvala lekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni - izjavio je Mladen za medije.

DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.