Izvor: Istinomer.rs, 26.Feb.2024, 18:23

Video ne prikazuje britanski brod koji su potopili jemenski pobunjenici

Na društvenim mrežama recikliran je stari snimak potapanja broda uz netačne tvrdnje da prikazuje aktuelni napad jemenskih Huta na britanski trgovački brod u Crvenom moru, u znak podrške Palestincima u pojasu Gaze.
The post Video ne prikazuje britanski brod koji su potopili jemenski pobunjenici appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

SVETU SE CRNO PIŠE Raketiran teretni brod u Crvenom moru, nafta ostavila TRAG DUG 30 km - stiglo zastrašujuće upozorenje (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 09:28

Teretni brod u Adenskom zalivu nakon napada Huta iza sebe je ostavio veliku naftnu mrlju, što je dovelo do ekološke katastrofe za koju je američka Centralna komanda rekla da bi se u petak mogla pogoršati...Britansko registrovani teretni brod "Rubimar", koji je plovio pod zastavom Belizea i kojim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.