Video mi je upropastio život: Naizgled bezazlena stvar sve je promenila

Izvor: B92, 25.Nov.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Video mi je upropastio život": Naizgled bezazlena stvar sve je promenila

Svojim tverkovanjem, jedna od devojaka zavodila je kameru koja je snimala njihov ispad.

Šokantni video procureo iz wc-a paba u američkom gradu Pertu. Grupa od četiri mlade devojke su, pod dejstvom alkohola, počele da demoliraju prostoriju. Jedna je šutirala kantu po podu, dok je kasnije istu stavljala na glavu; druga je pijana tverkovala i zavodila kameru koja ih je snimala.

Video je do sada viđen stotinama hiljada puta i svetska javnost većinom izražava zgražavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nad ovakvom dekadencijom koja je tipična za ženske "milenijalse", to jest žene rođene nakon 1990. godine.

Ceo snimak je praćen smehom u pozadini i verovatno nevericom prisutnih da se to zaista dešava. Međutim, bilo je i onih negativnih.

Devojka koja je se pojavljuje u video-klipu želela je da ostane anonimna i ispričala je da joj se život nakon toga pretvorio u pakao.

”Bila sam potpuno ponižena pred čitavom Australijom, s obzirom da se video velikom brzinom proširio na društvenim mrežama”, rekla je devojka, prenosi “Dejli mejl”.

Ona je kazala da je dobijala pretnje smrću i da su ljudi rekli da je grupa devojka sa snimka gora od ISIS-a.

“Drago mi je da društvene mreže i napredni mobilni telefoni nisu postojali kada sam ja bila mlada”, glasi jedan od komentara, ali nisu svi bili blagonakloni.

“Ovo nije smešno. Mlade devojke mislie da je kul ako su pijane i ako prave haos. Nije kul, tužno je”, piše u komentarima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.